Hanki auto kesän teatterimatkoja varten autolainalla

Kesä on upeaa teatteri- ja kesäteatteriaikaa ja todellinen teatterifani haluaakin ehkä lähteä jopa kiertämään Suomea parhaimpien teatteriesitysten perässä. Tällöin auton hankkiminen voi viimeistään olla ajankohtaista. Autolainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa ja löydätkin tästä artikkelista hyviä vinkkejä autolainan kilpailuttamiseen nopeasti ja näppärästi. Vinkkien avulla voit tehdä autounelmistasi totta tavallista edullisemmin, nopeammin ja helpommin!

Autolainan kilpailuttaminen netissä

Kilpailuta Autolaina näppärästi netissä Rahalaitoksen avulla! Voit hakea lainaa maksutta ja sitoumuksetta. Valitse ensin tarvitsemasi autolainan suuruus Rahalaitoksen lainahakemuksessa. Valitse tämän jälkeen toivomasi laina-aika. Näppärä Rahalaitoksen työkalu laskee samalla lainan arvioidun kuukausierän. Jos esimerkiksi tarvitset autolainaa 15 000 euroa ja valitset laina-ajaksesi kahdeksan vuotta, antaa työkalu lainan kuukausierän arvioksi 210 euroa per kuukausi. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kyseessä on vain lainakustannusten esimerkki ja että todellinen kuukausierä riippuu monesta asiasta.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, aloittaa Rahalaitos pankkien ja muiden lainantarjoajien kilpailuttamisen puolestasi. Juuri tässä piilee Rahalaitoksen voima, sillä täyttämällä ainoastaan yhden hakemuksen muutamassa minuutissa saat yhteyden jopa 25 lainantarjoajaan! Jo pelkästään ajan ja vaivan säästö on melkoinen verrattuna siihen, että olisit itsenäisesti pyytänyt jokaiselta 25 lainantarjoajalta autolainatarjoukset erikseen – puhumattakaan rahan säästöstä! Rahalaitos toimittaa sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyt autolainatarjoukset 24 tunnin sisällä hakemuksesi jättämisestä. Saatat saada ensimmäisiä autolainatarjouksia jo minuutissa, mikä kertoo Rahalaitoksen nopeudesta! Kannattaa kuitenkin katsoa kaikki tarjoukset huolella läpi ja valita niistä paras.

Millaisen kesäauton juuri sinä haluat?

Kun autolaina on hankittu on aika suunnata auto-ostoksille. Kannattaa jo etukäteen tutustua erilaisiin automerkkeihin ja -malleihin ja miettiä millaisen kesäauton juuri sinä haluat ja tarvitset. Sinkku etsii luultavasti hieman erilaista autoa kuin perheellinen.

Noin joka 10. suomalainen hankkii joidenkin tutkimusten mukaan kesäauton tai ainakin aikoo hankkia sellaisen. Kesäautosesonki tuntuu olevan kuumimmillaan etenkin toukokuussa, kun luonto alkaa vihdoin osoittaa kesän merkkejä ja kun kesäteattereiden mielenkiintoinen tarjonta alkaa houkutella talvihorroksesta herääviä autoilijoita. Kesäautojen budjetti on yleensä muita autoja pienempi, vain noin 1 000 euroa – 3 000 euroa. Toisaalta hieman vajaa 15 % kesäauton ostajista on valmis sijoittamaan kesäautoon 3 000 euroa – 5 000 euroa ja hieman yli 11 % yli 7 000 euroa. Kesäauto ostetaankin useimmiten käytettynä ja moni aikoo myydä kesäauton kesän jälkeen voitolla eteenpäin. Kesäautoissa suositaan etenkin etenkin saksalaisia merkkejä, kuten Volkswagen ja BMW. Näillä autoilla on kiva hurauttaa kesäteatterin pihaan. Kesäauton suurin hankintasyy on auton hankkiminen huviajelua varten. Kesäinen kruisailu onkin monen suomalaisen suosikkitekemistä!