Ota Kotitapetti rohkeasti mukaan näytelmän lavasteisiin

Tapetit ovat loistava tapa luoda erilaisia lavasteita! Niiden avulla katsojaa voidaan kuljettaa helposti menneestä nykyaikaan ja erilaisista huoneista toiseen. Kotitapetti-niminen verkkokauppa onkin erilaisten lavasteiden luomisessa oivallinen yhteistyökumppani, sillä se tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tapetteja vanhanaikaista tunnelmaa luovista hempeistä tapeteista räväköihin ja ultramoderneihin tapettiratkaisuihin!

Valttina helppous ja nopeus

Helppous ja nopeus ovat Kotitapetin valttikortteja! Ammattimainen Kotitapetti hoitaa tilaukset nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi koko tilausprosessi on helppo hoitaa vaikka teatterin takahuoneesta käsin, sillä verkkokauppa palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä 24/7 – juuri silloin, kun lavastuksesta vastaavalla henkilöllä on pieni hetki aikaa tilausten tekemiseen. Kotitapetin toimitukset ovat jopa maksuttomia, joten tapettien toimittaminen ei verota teatterin budjettia. Teatteriesityksen lavastusten tekeminen vaatii monien lankojen pitämistä omissa käsissä yhtaikaa, joten on varmasti helpottavaa kuulla, että erilaisia tapetteja on näin helppo hankkia! Kotitapetti onkin oivallinen keino vähentää lavastajan stressiä. Tässä tapauksessa aidan matalimmasta kohdasta meneminen ei myöskään tarkoita laadusta tinkimistä, vaan pikemminkin päinvastoin!

Valokuvatapettien monet mahdollisuudet

Valokuvatapetit tarjoavat teatterin lavastajalle monenlaisia mahdollisuuksia. Kotitapetti tarjoaa sekä upeita valmiita valokuvatapetteja että mahdollisuuden luoda valokuvatapettia omista valokuvista. Valmiita valokuvatapetteja löytyy Kotitapetin valikoimista hyvin monenlaisissa teemoissa, joten näillä tapeteilla on helppo tapetoida lavasteisiin vaikkapa toivottu maisema New Yorkissa tai upeat näkymät autiolla saarella. Laadukkaiden tapettituotteiden avulla on helppo tapetoida esimerkiksi pieni taustaseinä tarinan vaatimalla tavalla, siten, että tausta tukee tarinaa ja johdattaa katsojat entistä syvemmälle tarinan uumeniin. Maisemaa on myös helppo vaihtaa kädenkäänteessä, kun lavasteista löytyy useita erilaisin tapetein tapetoituja taustoja.

Anna Kotitapetin inspiroida

Joskus lavastusten kanssa voi tulla vastaan tilanne, jossa lavastajan inspiraatio on hukassa ja ideat vähissä. Tällainen tilanne on tuttu varmasti suurelle osalle luovien alojen työntekijöistä. Tilanne saattaa tuntua haastavalta ja jopa ahdistavalta, jos projektin dead line kolkuttelee jo ovella, eikä työ ole vielä edes alussa. Pieni rentoutuminen voi olla tällaisessa tilanteessa tarpeen, sillä inspiraatiota on vaikea saada pakotettuna esiin.

Kun inspiraatio on hukassa, kannattaa antaa Kotitapetin upeiden sivujen ja laadukkaiden tapettien inspiroida. Istu hetkeksi mukavaan tuoliin tai vaikka sohvalle, rentoudu ja surffaile Kotitapetin sivustolle. Nyt voit antaa mielesi levätä rauhassa Kotitapetin monien upeiden vaihtoehtojen äärellä ja houkutella näin mielikuvitustasi ja inspiraatiotasi saamaan siivet!

Tutustu esimerkiksi Kotitapetin Inspiroivia huoneita -kategoriaan. Löydät tästä kategoriasta sopivia tapettivinkkejä erilaisiin huoneisiin. Jos esityksen tapahtumat sijoittuvat esimerkiksi olohuoneeseen, kannattaa tutustua olohuonetta koskeviin vinkkeihin. Jos taas esitys on suunnattu perheen pienimmille ja sen tapahtumat sijoittuvat lastenhuoneeseen, kannattaa ehdottomasti tutustua lähemmin Lastenhuoneen tapetti -sivustoon, jossa esitellään esimerkiksi upea Majvillan True Unicorns Evening Blue -tapetti. Tällä tapetilla näppärä lavastaja loihtii lavalle hetkessä suloisen lastenhuoneen, joka luo upeat puitteet lastenteatterille. Muita upeita vaihtoehtoja hempeään lastenhuoneeseen ovat esimerkiksi Majvillan Golden Woods Dusty Green – tai Majvillan True Unicorns Grå -tapetit.

Yksi hyvä vinkki on tilata Kotitapetilta tapettinäytteitä, joiden avulla voi kokeilla erilaisten tapettien toimivuutta esityksen kulisseissa. Myös tapettinäytteet toimitetaan nopeasti, tavallisesti 2–5 arkipäivässä.